Tečajevi informatike

Nudimo naobrazbu od temeljnog do naprednog informatičkog obrazovanja. Trenutno je u tijeku ciklus prijava za Microsoft Office paket koji je danas potreban najvećem broju osoba. Bilo da ste student, zaposlenik u državnim institucijama ili pak samostalni poduzetnik, za funkcioniranje u svakodnevnom poslovnom svijetu nužno je znati služiti se sljedećim programima:
Microsoft Word – Program namijenjen obradi teksta. Omogućuje pisanje i oblikovanje teksta: oblikovanje stila i veličine fonta, dodavanje tablica, slika grafikona i ostalih dokumenata iz drugih Office programa.
Microsoft Outlook – Program namijenjen slanju i primanju elektronske pošte, planiranju i pregledu obveza pomoću kalendara, radu s adresarom i kontaktima.
Microsoft Publisher – Program namijenjen za izradu različitih publikacija: pozivnica, podsjetnica, letaka, časopisa…
Microsoft Excel – Program namijenjen za izradu tabličnih proračuna. Uglavnom služi za rješavanje problema matematičkog tipa (troškovnici, računi) uz pomoć tablica koje mogu sadržavati veliki broj polja.
Microsoft PowerPoint – Program za izradu prezentacija. Koristi se kao pomoćno sredstvo u predavanjima i izlaganjima proizvoda usluga..

tecaj_informatike

Microsoft Access – Program za upravljanje relacijskim bazama podataka.
Microsoft Frontpage – Program namijenjen uređivanju HTML-a (prezentacijskog jezika za kreiranje web stranica) koji služi za izradu web mjesta.

Napredno informatičko znanje:

PHOTOSHOP
AutoCAD
Programiranje
Web design
Informatička pismenost je glavni preduvjet za uspješno djelovanje u današnjem modernom svijetu.
Po uspješnom završetku tečaja polaznik dobiva uvjerenje o osposobljenosti.

Javite se na pravu adresu jer MI PROIZVODIMO ZNANJE!